Reklamaatiot

Tarkasta toimituksen kunto heti sen saavuttua haltuusi

Toimituksen vastaanotettuasi, tarkasta toimitettujen tuotteiden kunto ja virheettömyys. Varmista myös, että toimitus sisältää kaikki tilaamasi tuotteet.

Sinun tulee tarkastaa Evidensia Kaupan lähetys välittömästi vastaanottamisen jälkeen tai viimeistään 7 vuorokauden kuluessa vastaanottamisesta. Mikäli toimituksessa on havaittu puute tai virhe sinun tulee olla viipymättä (samana päivänä virheen havaitsemisesta) yhteydessä Evidensia Kauppaan.

Jos tuotteessa on virhe

Panostamme laadukkaaseen tuotevalikoimaan, mutta ajoittain tuotteissa voi olla vikaa. Evidensia Kauppa vastaa tuotteen virheestä kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. Jos tuotteessa on virhe, ensisijaisena toimenpiteenä korjaamme virheen tai toimitamme tilalle virheettömän tuotteen. Viallinen tuote tulee palauttaa.

Tuotereklamaatioissa lähetä tilausnumero ja yhteystietosi osoitteeseen kauppa@evidensia.fi. Saat paluupostina ohjeet viallisen tuotteen palautusta varten.

Asioinnin helpottamiseksi lähetä meille:

  • Kuvaile virhettä
  • Lähetä meille valokuvia tuotteen fyysisestä virheestä
  • Lähetä meille valokuvia myös pakkauksesta, mikäli myös pakkaus on vaurioitunut

Jos toimituksessa on puutteita

Mikäli havaitset toimituksessa on poikkeamia, olethan mahdollisimman pian yhteydessä Evidensia Kaupan asiakaspalveluun kauppa@evidensia.fi

Muu reklamaatio

Voit olla missä tahansa verkkokauppaamme liittyvässä palauteasiassa yhteydessä asiakaspalveluumme kauppa@evidensia.fi.

Käsittelemme kaikki palautteet mahdollisimman pian.