Toimitus- ja maksuehdot

Toimitustavat

Huomioithan, että toimitamme tuotteita Manner-Suomeen. Toimituksia ei tehdä Ahvenanmaalle tai Suomen ulkopuolelle.

Evidensia Kaupassa on käytössä Postin ja Matkahuollon toimitustavat.

Toimitus yli ​100 € ostoksiin

 • Noutopisteisiin toimitus 0 €
 • Kotiinkuljetus 0 €

Toimitus yli 50 € ostoksiin

 • Noutopisteisiin toimitus 0 €
 • Kotiinkuljetus 19,90 €

  Toimitus alle 50 € ostoksiin

  • Noutopisteisiin toimitus 5,90 €
  • Kotiinkuljetus 19.90 €

  Nouto Postin tai Matkahuollon pakettiautomaatista

  Paketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai Postin/Matkahuollon toimipiste). Vastaanottajalle toimitetaan tekstiviestinä tieto noutopaikasta, sekä lähetyksen noutamiseen tarvittava koodi. 

  Pakettiautomaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Enimmäispaino 24 kg. Mikäli toimitus ei mahdu pakettiautomaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka. 

  Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestillä saapuvalla pakettiautomaatin-noutokoodilla. Vastaanottajan koodilla avattu lokero vastaa vastaanottajan vastaanottokuittausta. Toimipaikasta noudettava lähetys luovutetaan vastaanottokuittausta vastaan. Vastaanottajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

  Jos olet tilaamassa isoa tuotetta, kannattaa toimitustavaksi valita Postin tai Matkahuollon noutopiste tai kotiinkuljetus. Esimerkiksi suuremmat koiran ruokapussit eivät välttämättä mahdu pakettiautomaattiin. 

  Toimitusaika

  Toimitamme tuotteet 5 arkipäivän sisällä. Mikäli toimitus ei ole saapunut sinulle viimeistään 7 arkipäivän sisällä ole yhteydessä Evidensia Kaupan asiakaspalveluun kauppa@evidensia.fi. 

  Toimituksen saavuttua tarkasta lähetys

  Toimituksen vastaanotettuasi, tarkasta toimitettujen tuotteiden kunto ja virheettömyys. Varmista myös, että toimitus sisältää kaikki tilaamasi tuotteet. Asiakkaan tulee tarkastaa verkkokaupan lähetys välittömästi vastaanottamisen jälkeen tai viimeistään 7 vuorokauden kuluessa vastaanottamisesta. Mikäli toimituksessa on havaittu puute tai virhe asiakkaan tulee olla viipymättä (samana päivänä virheen havaitsemisesta) yhteydessä Evidensia Kauppaan.

  Suosimme ekologisia pakkausmateriaaleja

  Käytämme mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä pahvilaatikoita. Tuotteet suojataan tarvittaessa pahvisella suojamateriaalilla ja teippinä käytämme paperista teippiä. 

   

  Maksutavat

  Evidensia Kauppa käyttää Paytrail -maksujärjestelmää, jonka avulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Voit valita seuraavista maksutavoista sinulle parhaiten sopivan:

  Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

  Korttimaksaminen: Visa Electron, Visa, Mastercard

  Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley, OP Lasku ja OP Tililuotto

  Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto

  Lahjakortti: Evidensia Kaupan lahjakortti. Lahjakortin voi ostaa Evidensia Kaupasta. Kortille ladattua summaa ei tarvitse käyttää yhdellä ostokerralla, kortille ladatun saldon voimassaoloaika on vuoden latauspäivästä laskien. Yhdellä ostokerralla voi käyttää useampaa lahjakorttia.

   

  Lue lisää Paytrail-maksuista TÄÄLTÄ.